In de zomer

 

Veelzijdige zomervakantie in de Lungau

Veel bewegen, sportieve activiteiten, ontspannen, uitslapen en goed eten. Dat wil 80% van de vakantiegangers. In de Lungau, de zuidelijkste vakantieregio is dat allemaal mogelijk. Ontdek de Salzburger Lungau Alpenweiden en ruige bergtoppen, diverse wilde bessenstruiken en prachtige bergmeren, welke als kristalen glitteren en daar tussendoor ouderwetse almhutten, die u voorzien van heerlijke regionale producten. De regio is omgeven door een aantal grote bergketens met toppen tot boven de 3000 m. Het nagenoeg ongerepte en afwisselende landschap ligt beschut tussen de Niederen Tauern en de Nockbergen. Flora en fauna tonen zich in de Lungau van hun mooiste en meest afwisselde kant, o.a. in de diverse beschermde landschappen.

Er zijn meer dan 100 meren die veelal in schilderachtige bergweiden en tussen steile rotswanden liggen. In de zomermaanden is de hele regio één groot wandelgebied met honderden kilometers wandelroutes. Er kunnen lichte tochten in de dalen tot uitdagende tochten in het hooggebergte gemaakt worden. Ook fietsers en mountainbikers vinden vele routes om van het mooie Lungauer landschap te genieten. Voor de watersportliefhebbers is de MillstätterSee binnen 30 autominuten te bereiken.

De LungauCard.

De kaart is bij ons inclusief en biedt u tijdens het zomerseizoen (1 juni tot 31 oktober) een grote keuze aan gratis activiteiten of activiteiten met (hoge) kortingen voor de hele familie!