In de winter

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PH2V3_FYk_Q

http://www.wintersporters.nl/skigebieden/katschberg

Skiregio Lungau
Geniet van uw welverdiende vakantie en beleef het gevoel “Eindelijk Lungau!”. Wanneer de winter het land intrekt, hullen de toppen, bossen en dalen zich in zacht, koel wit. Nergens anders komen sprookjes en realiteit zo dicht bij elkaar!

Met de skipas “Skiregion Lungau“ kunt u van de skigebieden Grosseck-Speiereck, Katschberg-Aineck en Fanningberg genieten. Deze sneeuwzekere skigebieden zijn voor de skiërs gratis en milieuvriendelijk te bereiken met de Lungauer skibussen. Skiën en snowboarden op meer dan 150 km pistekilometers, langlaufen op meer dan 150 km langlaufloipes, tientallen idyllische skitoerroutes, rustgevende winterwandelwegen en rodelbanen. Een ‘wintereldorado’ voor genotzoekers en gezinnen met kinderen.

Gegarandeerd stressloos gaat het eraan toe in de skiregio Lungau: Wachttijden bij de liften of overvolle pistes ontbreken! De modernste liftinstallaties, de zeer goed geprepareerde pistes en langlaufloipen, fun-parken, floodlightinstallaties en service op het hoogste niveau zorgen ervoor dat steeds meer bezoekers al bij hun eerste bezoek enthousiaste fans worden. De reden daarvoor is de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Kaart

langauKatschberg Pistekaart

 

 

http://www.katschi.at/geoeffnete-lifte.html

 

Bijna grenzeloos skiplezier biedt u de “LUNGO skipas“.
300 pistekilometers vanaf de Katschberg door de gehele regio Lungau tot aan Obertauern met slechts één skipas!