In de winter

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PH2V3_FYk_Q

http://www.wintersporters.nl/skigebieden/katschberg

Skiregio Lungau
Ontspant u eens even heerlijk en beleef het gevoel “Eindelijk Lungau!”. Wanneer de winter het land intrekt, hullen de toppen, bossen en dalen zich in zacht, koel wit. Nergens anders komen sprookjes en realiteit zo dicht bij elkaar!

Tussen Obertauern en Katschberg ligt met de skigebieden: Aineck-Katschberg, Grosseck-Speiereck en Fanningberg het belangrijkste deel van Lungau op u te wachten. Meer dan 150 kilometer piste met allerlei lengtes en moeilijkheidsgraden en de gratis skibus, maken de regio Lungau tot een ‘wintereldorado’ voor genotzoekers en gezinnen met kinderen.

Gegarandeerd stressloos gaat het eraan toe in de skiregio Lungau: Wachttijden bij de liften of overvolle pistes ontbreken! De modernste liftinstallaties, de zeer goed geprepareerde pistes en langlaufloipen, fun-parken, floodlightinstallaties en service op het hoogste niveau zorgen ervoor dat steeds meer bezoekers al bij hun eerste bezoek enthousiaste fans worden. De reden daarvoor is de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Kaart

langauKatschberg Pistekaart

 

 

http://www.katschi.at/geoeffnete-lifte.html